Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή.



Μπορείς να είσαι ευτυχής ακριβώς εδώ, τώρα,
όχι αύριο, όχι σε 10 λεπτά, αλλά τώρα.
Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. 


Αυτό το είπε η Byron Katie και είχε δίκιο. Η ευτυχία, σου επιτρέπει να είσαι ΟΚ με αυτό που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σου, αντί με το να εύχεσαι και να οδύρεσαι για αυτό που δεν υπάρχει. 

Προφανώς , αυτό που υπάρχει είναι αυτό που πρέπει να υπάρχει, αλλιώς δεν θα υπήρχε. Τα υπόλοιπα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά εσύ που διαφωνείς με την ζωή. 

Κάπου στην πορεία θα πρέπει να μάθεις να Εμπιστεύεσαι την Ζωή (ή αλλιώς τον Θεό). Γιατί να μην αρχίσεις σήμερα; 
 Oμάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας www.otan.gr


Διαβάστε περισσότερα http://alttherapy.blogspot.com/2013/02/blog-post_6561.html#ixzz2KoWKHAo3

Επίλεξε τον τρόπο που θέλεις το σύμπαν να επικοινωνήσει μαζί σου


Επίλεξε τον τρόπο που θέλεις το σύμπαν να επικοινωνήσει μαζί σου



Κάθε φορά που εσύ ζητάς κάτι από το σύμπαν, αυτό ανταποκρίνεται άμεσα και σου απαντάει σε κάθε σου ερώτηση.


Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν δεν είναι εάν σου απαντάει το σύμπαν ή όχι, διότι αυτό τουλάχιστον για εμένα είναι δεδομένο. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πως απαντάει το σύμπαν και για την ακρίβεια πως μπορείς εσύ να αντιληφθείς την απάντησή του.



Αυτή είναι μια ερώτηση πολύ παλιά η οποία μόλις πρόσφατα έχει αρχίσει να απαντιέται διάσπαρτα.

Η απάντηση είναι αρκετά απλή και ίσως για αυτό είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή. Μπορείς εσύ ο ίδιος να πεις στο σύμπαν τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελες να σου απαντάει στα ερωτήματά σου. 


Ο τρόπος είναι απλός. Σκέψου κάτι αίσιο το οποίο κάθε φορά που το φέρνεις στο νου σου δημιουργείται ένα θετικό συναίσθημα. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε με το οποίο νιώθεις οτι έχεις ιδιαίτερη σχέση. Για παράδειγμα μια φίλη μου, έλεγε τις προάλλες οτι κάθε φορά που βλέπει ένα πούπουλο, κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή της. Είναι πεπεισμένη οτι το πούπουλο είναι ένα σημάδι παρουσίας κάποιου αγγέλου που την βοηθάει και επιλέγει να κάνει την παρουσία του αισθητή με αυτόν τον τρόπο.


Το σημάδι αυτό λοιπόν θα μπορούσε να είναι ένα ουράνιο τόξο, ένα χρώμα, ένας ήχος, ένας άγιος, μια μυρωδιά ή ακόμα και ένας αριθμός. Σε μένα για παράδειγμα, αυτόν τον ρόλο τον έχει ο αριθμός 22. Το γιατί δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι οτι εγώ νιώθω πολύ συνδεδεμένος με αυτόν τον αριθμό και κάθε φορά που τον βλέπω κάτι πολύ καλό παρουσιάζεται στη ζωή μου. Πέρα από αυτό, πολλές φορές η παρουσία του αριθμού αυτού με βοηθάει να επιλέγω όταν βρίσκομαι σε κάποιο δίλημμα. Ξαφνικά εμφανίζεται με έναν άμεσο ή έμμεσο τρόπο υποδεικνύοντας μου τον δρόμο.


Αφού λοιπόν διαλέξεις ένα σύμβολο με το οποίο νιώθεις οτι είσαι ιδιαίτερα συνδεδεμένος, ζήτα ξεκάθαρα από το σύμπαν οτι θέλεις να σου δίνει αυτό το σημάδι όταν σου απαντάει ή όταν θέλει να σου υποδείξει το δρόμο σου.


Το σύμπαν άμεσα θα λάβει το αίτημα σου και θα ανταποκριθεί. Κανόνισε όμως να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές ώστε όταν σου απαντάει με τον τρόπο που του έχεις ζητήσει, να το αντιλαμβάνεσαι και να το ευχαριστήσεις. Εάν δεν το κάνεις αυτό τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να παγιοποιηθεί μέσα σου, τότε το σύμπαν θα το εγκαταλείψει επίσης όπως το εγκατέλειψες κι εσύ.


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη αντιληφθεί, έστω κι αχνά, κάποιο σημάδι το οποίο επαναλαμβάνεται στη ζωή μας πριν μας συμβεί κάτι καλό. Εάν είσαι ένας από αυτούς που το έχουν ήδη αντιληφθεί, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το σημάδι και να αιτηθείς ξεκάθαρα στο σύμπαν οτι πλέον είσαι συνειδητός και επιθυμείς να συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί σου με αυτόν τον τρόπο. Έτσι τα σημάδια ή οι οιωνοί θα ενταθούν περισσότερο.


Αυτή η γνώση υπήρχε από την αρχαιότητα, έστω κι αν ήταν ασυνείδητη. Οι μάντεις είχαν οιωνούς με τους οποίους προέβλεπαν το μέλλον. Αυτοί οι οιωνοί, ήταν ο δικός τους τρόπους να ερμηνεύσουν τις απαντήσεις του σύμπαντος. 


Φυσικά, όπως και οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον δυαδικό κόσμο, το ίδιο κόλπο λειτουργεί και αντίστροφα. Δηλαδή ένα αρνητικό σημάδι μπορεί να επαναλαμβάνεται διαρκώς πριν συμβεί κάτι κακό. Μια γνωστή μου λέει οτι κάθε φορά που βλέπει μια παλιά συμμαθήτριά της στο δρόμο, κάτι κακό της συμβαίνει. Και φυσικά, αποδίδει την αρνητική κατάσταση που προκύπτει μετέπειτα στην επιρροή αυτής της γυναίκας, ενώ στην πραγματικότητα αυτή η γυναίκα απλά εξυπηρετεί τον τρόπο που το σύμπαν την προειδοποιεί για κάτι μελλοντικό.

Κάποιοι άλλοι βλέπουν νεκρούς συγγενείς, ενώ υπάρχουν πολλοί που βλέπουν εφιάλτες πριν συμβεί κάτι κακό. 

Όλα αυτά συμβαίνουν όμως γιατί απλά εσύ έσεις ειδοποιήσει το σύμπαν υποσυνείδητα οτι επιθυμείς τον έναν ή τον άλλον τρόπο να επικοινωνεί μαζί σου. 


Τώρα λοιπόν μπορείς να αναλάβεις εσύ τα ηνία και να πάψεις να είσαι έρμαιο απλά των οιωνών και να αρχίσεις μια ωραία συνειδητή κουβέντα με το αγαπητό σύμπαν.


Καταλήγοντας θα ήθελα να πω οτι τα παραπάνω είναι απλά ένας έξυπνος τρόπος να βρούμε μία δίοδο επικοινωνίας με την Δημιουργία. Αυτό συμβαίνει διότι δεν είμαστε σε θέση να είμαστε πλήρως συντονισμένοι με την μία και μοναδική Συνείδηση, όπου φυσικά δεν θα χρειαζόμασταν ούτε οιωνούς ούτε σημάδια για να λαμβάνουμε απαντήσεις. Απλά, αμέσως μόλις θα γεννιόταν η ερώτηση, ταυτόχρονα θα αναδυόταν και η απάντηση.


Μέχρι να φτάσουμε εκεί ωστόσο ας προσπαθήσουμε με κάποιους τρόπους να διευκολύνουμε την επικοινωνία μας με το σύμπαν.

 σχολίου




Διαβάστε περισσότερα http://alttherapy.blogspot.com/2012/08/blog-post_30.html#ixzz2KoKE5v8t

«Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ»


http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=140:q-q-1112010&catid=23&Itemid=11
«Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ»



Ας σταθούμε για λίγο όλοι μας στην καρδιά και ας οραματιστούμε ένα φως να εισέρχεται μέσα στην σπονδυλική μας στήλη από την πηγή. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στέκεται ήδη στον χώρο μας ζητώντας να εορτάσουμε την στιγμή αυτή της συνύπαρξης και της επαφής.
 Ζητάει να σταθείτε μέσα σας και να ζητήσετε μια απελευθέρωση καρδιάς, να φύγει ο οποιοσδήποτε φόβος υπάρχει μέσα σας και να βρεθείτε μπροστά στην ουσία του προβλήματος που μπορεί να υπάρχει σε κάποιον από εσάς και όχι στο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργεί ο νους. Ζητάει να είμαστε συνετοί με τον εαυτό μας, ταπεινοί στην καθημερινότητά μας. Γνωρίζει ότι οι δυσκολίες μας, μας βγάζουν πολλές φορές έξω από την εμπιστοσύνη μας, αλλά χρειάζεται να ξέρουμε ότι δεν είναι το ζητούμενο να φεύγουμε από τις δυσκολίες μας. Το ζητούμενο είναι να είμαστε συνειδητοί την κάθε μας στιγμή και να αντιμετωπίζουμε την ζωή μας με σεβασμό. Είναι δύσκολες  πραγματικά για τους ανθρώπους, οι σημερινές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.


 Αλλά ας γνωρίζουμε μας τονίζει,  ότι οι άνθρωποι  έχουμε μέσα μας δύο στοιχεία : την σπίθα και την ελπίδα! Η σπίθα είναι αυτή που μας οδηγεί μέσα σε ένα καινούργιο μονοπάτι  κάθε φορά και η ελπίδα είναι αυτή που μας οδηγεί να ελπίζουμε ότι μέσα σε αυτό το μονοπάτι, θα βρίσκουμε πάντοτε τις απαντήσεις μας και τις λύσεις στα προβλήματά μας.
Ο αρχάγγελος Mιχαήλ μας ζητάει για λίγο να ακουμπήσουμε τα χέρια στην καρδιά και να ενωθεί από εκεί μαζί μας!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ            
«Δεχτείτε με ταπεινότητα κάθε φορά την αγάπη που φέρνει το Πνεύμα προς την γη, την αγάπη που ενώνει  πάντοτε την ύλη με την ψυχή. Δεχτείτε μέσα στην καρδιά σας  ένα φως από την Εστία να γεμίζει όλο σας το είναι  και όλα σας τα κύτταρα, με την ελπίδα για το αύριο. Σε κάθε πέτρα που σκοντάφτετε πάντοτε θα υπάρχει δίπλα σας ένας φίλος που θα σας οδηγεί στην λύση. Και αν αυτό νομίζετε ότι δεν το έχετε δει στην καθημερινότητά σας, είναι γιατί πολύ απλά δεν πιστεύετε στην λύση και  ότι έχετε πραγματικά έναν φίλο εκείνη την στιγμή που τον χρειάζεστε. Μέσα στο νου σας καθημερινά τριγυρνούν  πολλές απαντήσεις, όμως όχι η γνήσια απάντηση της καρδιάς και έτσι εμποδίζεστε να δείτε την πραγματικότητα.

Πόσοι από εσάς ετούτη την στιγμή νιώθετε μέσα σας την ουσία του Πνεύματος; Και σας ρωτώ γιατί αυτό είναι μικρό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει πραγματικά στο χώρο σας. Αν βλέπατε την ενέργεια, το φως των αγγέλων σας που υπάρχουν στο χώρο, τότε θα πιστεύατε, τότε θα νιώθατε, τότε θα ήσασταν έτοιμοι μπροστά στις αλλαγές σας, τότε θα διώχνατε τις ανασφάλειες, τότε θα βρίσκατε τις λύσεις. Όμως επειδή με την ύλη σας δεν μπορείτε να το βιώσετε όλο αυτό, τότε θεωρείτε αδύνατο ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που μπορεί να σας στηρίζει. Όμως αυτή είναι η όλη ουσία αγαπημένοι!  Να ξεκλειδώσετε την αντίληψή σας, την άγνωστη επαφή σας με το άλλο σας μισό πνευματικό κομμάτι. Ξέρουμε ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο για εσάς, όταν δεν μπορείτε να συνδυάσετε το πνευματικό σας κομμάτι με το γήινο, αλλά αυτή ταυτόχρονα είναι και η δοκιμασία του κάθε ενός σας!
 Η αναζήτηση της λύσης
Σήμερα καθώς ξεκινάει ο μήνας σας, έτσι ξεκινάει και σε μας η αναζήτηση της ύλης σας, δηλαδή η αναζήτηση του κομβικού εκείνου σημείου που θα ενώνει κάθε φορά εσάς την ύλη με μας το πνεύμα. Μη νομίζετε ότι το πνεύμα δεν είναι σε εγρήγορση! Είμαστε σε μια συνεχή επαγρύπνηση με σας, συνδημιουργούμε, συνυπάρχουμε, συμβιώνουμε, ανησυχούμε. Όταν γυρνάτε την πλάτη σας στο πνεύμα, είναι σα να γυρνάτε την πλάτη στην ίδια σας την επαφή με την ουσία σας και με την εμπιστοσύνη του εαυτού σας.

Το θεϊκό κομμάτι του εαυτού σας είναι αυτό που σκάβει πάντοτε μαζί σας να βρει τις λύσεις, το θεϊκό κομμάτι του εαυτού σας είναι αυτό που συνυπάρχει μαζί σας όταν εσείς φοβάστε, είναι αυτό 
που σας δίνει τις απαντήσεις μέσα σας αλλά εσείς δεν τις ακούτε. Αντίθετα οι περισσότεροι ζείτε πάντα μέσα σε μια αμφιβολία του χρόνου, σε μια αμφιβολία  των καταστάσεων. Για παράδειγμα πολλοί από εσάς νιώθετε ότι στην καθημερινότητα έχετε λάβει παραπάνω υποχρεώσεις και ευθύνες από όσες μπορείτε να αντέξετε και αρχίζετε να ανησυχείτε επειδή δεν έχετε εμπιστοσύνη ότι μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Ακόμα και σεις που νιώθετε ότι σας λείπει το άλλο σας μισό, είναι γιατί δεν έχετε εμπιστευθεί ότι το  άλλο σας μισό είναι  το πνεύμα σας.
Τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε και ζητάτε από το Πνεύμα να σας δώσει τις λύσεις σας, να σας δείξει τον δρόμο. Και το ξέρετε ότι το πνεύμα σας ακούει και με έναν περίτεχνο τρόπο σας δείχνει έναν τρόπο και έναν δρόμο, αλλά εξαρτάται από εσάς πόσο εμπιστεύεστε και πόσο πιστεύετε. Καμιά φορά σκέφτεστε πού είναι η λύση που ψάχνετε και πώς μπορείτε να την δείτε. Η ουσία είναι ότι μέσα σας υπάρχουν οι λύσεις, γιατί τις έχετε επιλέξει. Γιατί πριν έρθετε εδώ έχετε φτιάξει ένα περίτεχνο πλάνο με τον εαυτό σας. Αν σκύψετε μέσα στον εαυτό σας που είναι το μονοπάτι σας τότε θα τις δείτε τις λύσεις. Απλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γιατί ακόμα δοκιμάζεστε. 
Άρα είστε ο κάθε ένας σας ένας περιπατητής, ένας αναζητητής όπου ίσως δεν έχει βρει ακόμη το σκήπτρο του το οποίο θα το βοηθήσει να προχωρήσει στο μονοπάτι του. Το σκήπτρο είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να περάσετε τις δυσκολίες, να βρείτε τις απαντήσεις σας και τις λύσεις μέσα στον εαυτό σας και να φτάσετε στον στόχο της ψυχής σας.
Κάθε φορά λοιπόν που επικοινωνείτε μαζί μας όπως τώρα, γειώνετε μέσα σας μια άλλη ποιότητα ενέργειας που θα την αποκαλέσουμε τροφή της ψυχής σας η οποία, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, λειτουργεί καταλυτικά για να βοηθήσει στις αποφάσεις σας και στις λύσεις σας. Αλλά εσείς κάθε φορά ζητάτε και άλλο ένα σκήπτρο ακόμη για βοήθεια δική σας. Σας έχουμε δώσει όμως άπειρα πράγματα, άπειρες λύσεις τόσον καιρό, αλλά δεν τα βλέπετε ίσως, δεν τα αντιλαμβάνεστε. Έτσι και σήμερα θα γειώσω μέσα από την καρδιά σας ένα αιθερικό σκήπτρο, το οποίο θα δουλέψει ενεργειακά με την λιγοστή εμπιστοσύνη που υπάρχει μέσα σας ακόμη για την βοήθεια από την οικογένεια.

 Αν κάτι διακρίνει τον άνθρωπο είναι  οι συνεχείς ερωτήσεις και αμφιβολίες και αν κάτι διακρίνει το πνεύμα είναι η εμπιστοσύνη!

Αυτό λοιπόν που οφείλετε να έχετε στην καρδιά σας είναι η εμπιστοσύνη.

Δεν θα υπάρξουν άλλα μαθήματα από το πνεύμα όσον αφορά την εμπιστοσύνη, θα υπάρχει συνεχώς ενθύμηση. Δεν θα υπάρξει άλλο μάθημα από το πνεύμα όσον αφορά την συνύπαρξη μαζί με την οικογένεια, αυτό είναι κάτι που πλέον το γνωρίζετε. Δεν θα υπάρξουν πλέον μηνύματα που θα σας θορυβήσουν για το μέλλον σας, γιατί όλα ρέουν μέσα στη ροή του χρόνιου και τίποτα δεν μένει σταθερό. Όλη η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή έχει πιαστεί σε έναν χορό ενεργειών  ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στάσιμο πλέον. Γι’ αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν προφητείες, δεν μπορούμε πλέον να σας πούμε κάτι σίγουρο, κάτι στάσιμο, κάτι το οποίο θα γίνει σίγουρα. Μην περιμένετε πλέον από το πνεύμα μεγάλες προφητείες ή ακατανόητες φιλοσοφίες. Μόνοι σας πια έχετε γίνει οι προφήτες και οι φιλόσοφοι του εαυτού σας. Κάτι στο οποίο το πνεύμα σας προετοίμαζε χρόνια πριν!
 Όταν οι διαστάσεις ενωθούν σιγά σιγά, όταν βρεθείτε σε έναν πραγματικό χορό με το πνεύμα, τότε θα κατανοήσετε ότι εσείς  μόνοι σας δονείτε τις καταστάσεις σας.

Πού βαδίζει λοιπόν πλέον η ανθρωπότητά σας;
Μπροστά από δύο πράγματα: ή στην ανάπτυξή της ή στην κατάρρευσή της! Είναι η στιγμή που ο κάθε ένας σας χωριστά έχει αρχίσει να δουλεύει με το πνεύμα του ή όχι. Γιατί αυτή η εργασία θα σας οδηγήσει στην αλλαγή αντίληψης που χρειάζετε το συλλογικό σας.
Πόσοι από εσάς έχετε πράγματι  λυγίσει, ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε; Πόσοι ανησυχείτε για το αύριο; Να σας πούμε ότι νιώθετε έτσι γιατί εσείς αλλάζετε την σελίδα σας. Πολλοί πράγματι αλλά να σας πούμε ότι το βιώνετε αυτό γιατί εσείς είστε πλέον οι δημιουργοί.

 Αιώνες πριν σας βοηθούσαμε συνεχώς ώστε να βρείτε τον εαυτό σας μέσα στο χρόνο, αλλά αυτό το αμελήσατε και φερθήκατε εγωιστικά όσο ποτέ. Τώρα λοιπόν η ανθρωπότητα ξεχρεώνει όλες τις πράξεις της, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να εξυψώσει  και το πνεύμα της. Τώρα όσο ποτέ σας βοηθούμε περισσότερο να βρείτε τις ισορροπίες σας. Έχουμε σκύψει από πάνω σας, να σας 

βοηθήσουμε να αντιστρέψετε τις άσχημες ενέργειες του παρελθόντος σας!
Το να βρείτε τις ισορροπίες σας στην καθημερινότητα είναι πράγματι δύσκολο και γι’ αυτό λυγίζετε πολλές φορές.  Πρέπει όμως πια να κατανοήσετε ότι η ενέργεια πηγαίνει πλέον εκεί που εσείς  την κατευθύνετε. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν ανώτερα και κατώτερα συναισθήματα, ανώτερες και κατώτερες δονήσεις. Τόσα χρόνια η ανθρωπότητα έδινε τροφή στης κατώτερης ποιότητας συναισθημάτων όπως επιβίωση, φαγητό, διασκέδαση, κατάχρηση και όλα τα άλλα που υπήρχαν μέσα σας τα αφήνατε πίσω σας και τιμωρούσατε όχι μόνο όσους προσπαθούσαν να βρουν το φως τους αλλά και αυτούς που προσπαθούσαν να σας δείξουν τον τρόπο.

 Και τώρα τι γίνεται αγαπημένοι;
Βλέπετε ότι ο κάθε ένας πολύ απλά ψάχνει να βρει τον τρόπο να μπει μέσα στην ψυχή του. Αλλά είναι άβολο, είναι δύσκολο για την προσωπικότητα και για την ψυχή να ξεχάσει, γι’ αυτό και υπάρχουν τόσες δυσκολίες ακόμα, γι’ αυτό είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας. Όχι μόνο γιατί καθαρίζετε το καρμικό της ανθρωπότητας αλλά και το δικό σας.
Καινούργιος μήνας λοιπόν σήμερα για σας! Καινούργια αλλαγή!
Κάθε μήνας που αλλάζει, αλλάζει και κάτι από την ενέργειά σας. Όπως σε κάθε πανσέληνο γεμίζετε τα κύτταρά σας με ενέργεια και σε κάθε χάσιμο του φεγγαριού διώχνετε στο σύμπαν αυτά που δεν επιθυμείτε. Σε κάθε αλλαγή του ήλιου, σε κάθε αλλαγή της ημέρας διώχνετε από πάνω σας και κάποιο κομμάτι του παρελθόντος και ξεκινάει κάτι καινούργιο για σας. Άρα λοιπόν αρχή του μήνα και κάντε έναν μικρό απολογισμό του προηγούμενου ώστε να δείτε τι ήταν αυτό που σας ενόχλησε και τι θέλετε να κρατήσετε για τον επόμενο. Φτιάξτε ένα πλάνο για τον καινούργιο μήνα με τί ακριβώς επιθυμείτε και τί ακριβώς χρειάζεστε πετώντας από πάνω σας ότι αχρείαστο κουβαλάτε από πριν. Δηλώστε στην πηγή ότι είστε έτοιμοι να δεχτείτε το φως της, ότι είστε έτοιμοι να δεχτείτε την ενέργεια και την αγάπη που μπορεί να σας αλλάξει.

Σε αυτή την εποχή μαθαίνετε όπως είπα και πριν, να οδηγείτε μόνοι σας την ενέργεια, να οδηγείτε μόνοι σας σαν ανθρωπότητα τις αλλαγές σας! Και στηρίζει η πνευματική οικογένεια όσους δεν στηρίζουν μόνο το μυαλό. Στις προσπάθειές σας να οδηγήσετε το παρόν γένος σας στην άνοδό του, όταν στηρίζετε την καρδιά σας στις αποφάσεις σας τις περισσότερες φορές σε ισορροπία με το νου, δημιουργείτε ένα ποιοτικότερο μέλλον για εσάς! Δεν πρέπει να ξεχνάτε να ζείτε το τώρα σας σοφά και με αγάπη γιατί ο κάθε ένας από εσάς δημιουργεί μια αλλαγή βάζοντας ένα λιθαράκι στο συλλογικό και ο κάθε ένας από εσάς είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την αλλαγή.
Εργάτες του φωτός αν κάτι δεν έχετε καταλάβει είναι ότι η αλλαγή είστε εσείς και σεις περιμένετε ότι η αλλαγή θα έρθει από το πνεύμα!!!!
Το πνεύμα όμως γνωρίζετε πια ότι συνδημιουργεί ανάλογα με τα θέλω σας και τις προθέσεις σας. Δημιουργείστε λοιπόν κάθε φορά μια νέα δόνηση ενεργειακή χωρίς φόβο, γιατί όσο είστε εδώ στο πεδίο σας έχετε μέσα σας την ελπίδα που πλέον μπορεί να γίνεται πράξη.
Χρειάζετε να περιμένετε όμως αγαπημένοι, να έχετε μέσα σας υπομονή γιατί το πνεύμα σας ακούει αλλά οι ενέργειες δεν έχουν ισορροπήσει ακόμη γενικότερα. Να είστε τόσο απόλυτα και σεις ισορροπημένοι μέσα σας με τόση εμπιστοσύνη που αυτόματα η ενέργεια να γίνεται ύλη. Το πνεύμα βασίζεται πια και από εσάς!O δρόμος σας για να ξεκαθαρίζει μπροστά σας, χρειάζεται επίσης μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από εσάς.
 Και πολλοί από εσάς ρωτούν μέσα τους....οι περισσότερες ανάγκες στην καθημερινότητα είναι υλικές, άμεσες, πώς μπορώ να περιμένω;
 Το πνεύμα δεν μπορεί να σας απαντήσει σε αυτό γιατί οι καθημερινές υλικές σας ανάγκες είναι διαφορετική ενέργεια αν και επιθυμούμε να είστε καλά σε όλα τα επίπεδά σας. Θέλουμε όμως να κάνετε τούτο.. να εύχεστε για αφθονία σε όλα τα επίπεδα σας και να ευχαριστείτε για όλα σας έρχονται ή όχι, γιατί η ευγνωμοσύνη είναι το επόμενο βήμα σας στο μονοπάτι σας αυτό. Να μην χάνετε την εμπιστοσύνη σας και την ελπίδα, να μην πισωγυρίζετε, γιατί τότε ακυρώνετε τον εαυτό σας και την πνευματικότητά σας. Είναι σα να του λέτε ότι, ότι προσπάθεια έχει κάνει μέχρι τώρα είναι μάταιη. Να ελπίζετε πάντοτε για το αύριο γιατί αλλιώς ακυρώνετε την στιγμή, να είστε σίγουροι για το μέσα σας γιατί αυτό σημαίνει εμπιστοσύνη στην καρδιά σας
Το δικαίωμα της επιλογής στη ζωή σας που έχετε, σας δίνει τα περισσότερα προβλήματα αλλά μέσα σας έχετε τις λύσεις όπως είπα και στην αρχή γιατί έχετε διαγράψει από πριν την γενικότερη πορεία σας οι επιλογές σας είναι το πρόβλημα και η λύση μαζί! Όταν αυτό το κατανοήσετε τότε θα λύσετε και τις μεγαλύτερες ανασφάλειες. Θυμηθείτε όμως ότι έχετε την στήριξη από εμάς μέχρι εκεί που εσείς δεν νοείτε!
Και είναι όμως αλήθεια πράγματι...πώς μπορεί ένας άνθρωπος μέσα από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του, να σκέφτεται το πνεύμα. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος μέσα στον αγώνα της επιβίωσής του και τις ανάγκες του να σκέφτεται το πνεύμα....το πνεύμα όμως γιατί σκέφτεται εσάς; Γιατί κύβουμε συνεχώς από πάνω σας; Γιατί ακόμα και με το πλέπλο της ύλης, είστε κομμάτι της οικογένειας, της πνευματικής οικογένειας! Και όπως το πνεύμα ακουμπάει την ύλη θα είναι το καλύτερο και όταν η ύλη δεν ξεχνά το πνεύμα!

 Μήπως μας θεωρείτε ακόμη ένα ανώτερο κομμάτι από εσάς; Στο δικό μας πεδίο δεν υπάρχει ανωτερότητα, υπάρχει ιεραρχία! Και η ιεραρχία δεν είναι ανωτερότητα, είναι σεβασμός! Και αυτό που μας διαχωρίζει είναι ότι  οι περισσότεροι κοιτάτε  τον εαυτό σας με λιγότερο σεβασμό και αξία από ότι θα έπρεπε.
 Ποιό είναι το σημερινό μύνημα λοιπόν;
Το πνεύμα απευθύνετε σε όλους όταν μιλά...και λίγοι να είναι ενώπιόν του, απευθύνετε ταυτόχρονα και σε πολλούς. Και το σημερινό μήνυμα είναι να μη χάνετε ποτέ την ελπίδα σας! Να αφοσιώνεστε στους στόχους σας και στις προτεραιότητές σας και σε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενους. Κάθε μήνα λοιπόν να βάζετε μέσα σας  την ελπίδα, ότι όλα μπορείτε να τα κατορθώσετε!
Η  χρονιά αυτή θα κλείσει με πολλές ανατροπές ακόμη σε πολλά επίπεδα όχι γιατί το έχει επιλέξει το πνεύμα, αλλά γιατί η ανθρωπότητα μέχρι να βρει τις τελικές της ισορροπίες, θα ταράζεται συνεχώς. Αλλά οφείλετε μέσα από αυτές τις ανατροπές να είστε έτοιμοι να τις ξεπεράσετε, ψυχικά και σωματικά, αλλά και να δείχνετε τον τρόπο και στους γύρω σας να τα καταφέρουν. Μην ξεχνάτε ότι Εργάτες του Πνεύματος είναι αυτοί που μπορούν και ισορροπούν ταυτόχρονα ενέργειες και καταστάσεις και δεν χάνουν ποτέ την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο πνεύμα. Και μη φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε γιατί πιστέψτε ότι δεν θα ακούγατε καν αυτό το μήνυμα αν δεν πιστεύαμε σε εσάς!
Και να θυμάστε ότι οι δοκιμασίες του κάθε ενός στην καθημερινότητα, δεν είναι μόνο δικές σας αλλά και του συλλογικού! Και όταν ο κάθε ένας σιγά-σιγά φέρνει την ισορροπία μέσα του τότε και το συλλογικό σιγά-σιγά ισορροπεί. Πώς λοιπόν  θα ισορροπήσει η νέα δόνηση ενέργειας που έρχεται σε εσάς σιγά-σιγά με την παλιά; Δεν θα υπάρξουν αναταραχές; Δεν θα υπάρξει ανισορροπία; Αυτό ακριβώς βιώνετε αγαπημένοι και πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τίποτα
Να πιστεύετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα ακούτε και θα βλέπετε το πνεύμα να σας μιλάει, όχι όπως αυτή την στιγμή δια μέσου κάποιου άλλου αλλά δια μέσου του ίδιου σας του εαυτού. Μέσα από αυτή τη χώρα θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα κηρύξουν το φως και την αλλαγή, την αγάπη και την ελπίδα!
Γι’ αυτό ας βάλει ο κάθε ένας σας την σπίθα που σας είπα στην αρχή μέσα του και ας λάβει  την ευθύνη του εαυτού του και κατά συνέπεια του συλλογικού.

Σας ευχαριστώ κι εγώ και η οικογένεια, όλους που προσπαθείτε είτε λίγο είτε πολύ...δεν μπορεί ο κάθε ένας να αναπτύσσεται το ίδιο ούτε και να προχωράει το ίδιο γρήγορα το δρόμο της αλλαγής. Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς και να έχετε υπομονή πάντοτε!!!!»
ΑΜΗΝ!