Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σκέφτομαι = Δημιουργώ

Προσελκύετε τις σκέψεις που κυριαρχούν στη συναίσθησή σας, είτε είναι συνειδητές είτε ασυνείδητες. Ιδού η δυσκολία!
Είτε είχατε συναίσθηση των σκέψεών σας στο παρελθόν είτε όχι, τώρα έχετε..Αυτή την στιγμή ξυπνάτε απο ένα βαθύ ύπνο και αποκτάτε συναίσθηση.! Συναίσθηση της γνώσης, συναίσθηση του νόμου, συναίσθηση της δύναμης που σας δίνουν οι ίδιες σας οι σκέψεις.

Άν κοιτάξουμε πολύ προσεκτικά, θα δούμε οτι το Μυστικό, η δύναμη του μυαλού μας και η επίδραση των προθέσεών μας στην καθημερινή μας ζωή, υπάρχουν παντού γύρω μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ανοίξουμε τα μάτια και να δούμε.
ΔΡ ΤΖΟΝ ΝΤΕΜΑΡΤΙΝΙ

Το νόμο της έλξης μπορείτε να τον δείτε παντού. Προσελκύετε τα πάντα. Τους ανθρώπους, τη δουλειά, τις περιστάσεις, την υγεία, τον πλούτο, τα χρέη, τη χαρά, το αυτοκίνητο που οδηγέιτε, την κοινότητα μέσα στην οποία ζείτε. Τα έχετε τραβήξει όλα πάνω σας,σαν μαγνήτης. Αυτό που σκέφτεστε, αυτό υλοποιείτε. Ολόκρηρη η ζωή σας είναι η υλοποίηση των σκέψεων που κλωθογυρίζουν στο μυαλό σας.

Οι άνθρωποι μπορούν να διακρίνουν και να χρησιμοποιούν την ελεύθερη βούλησή τους ωστε να να επιλέγουν τις σκέψεις τους. 'Εχουν τη δύναμη να εστιάζουν εσκεμμένα σε κάποια συγκεκριμένα  πράγματα και να πλάθουν με τις σκέψεις τους τις Ζωές τους

Πηγή: Το μύστικό The secret
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου