Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο θάνατος είναι ιός.

Στο ανθρώπινο DNA δεν υπάρχει εγγραφή θανάτου! Ο θάνατος είναι ιός

Χρειάζονται γρήγορες και αποτελεσματικές πράξεις ευφυούς καλοσύνης, πνευματικό αντάρτικο με συνεχείς αλλαγές στον τρόπο δράσης ώστε να μην εντοπίζεσαι από το σύστημα...  Το σύστημα σε ελέγχει μέσα από το σεξ, τις ουσίες, το αλκοόλ, το χρήμα, την δόξα! Οι ιμάντες ελέγχου είναι ο γάμος, η θρησκεία, η εξουσία. Καθώς ο γάμος καταρρέει, αντικαθίσταται ο ιμάντας αυτός ελέγχου από την αποσταθεροποίηση της ζωής σου μέσα από την έλλειψη εργασίας, χρημάτων κ.λπ

Οι ψυχές είναι «διπλές». Μην συνευρίσκεσαι άσκοπα, αν δηλαδή δεν συναντήσεις την ψυχή αυτή. Ο Θεός θα σε πληρώσει. Αν δεν την συναντήσεις εδώ, θα την συναντήσεις «μετά». Κάθε φορά που αλλάζεις σύντροφο, προδίδεις τον εαυτό σου!

Το μεγαλύτερο χτύπημα που δέχεται ο άνθρωπος από το σύστημα είναι ο θάνατος! Στο ανθρώπινο DNA δεν υπάρχει εγγραφή θανάτου! Ο θάνατος είναι virus, ιός. Αιώνες τώρα ο άνθρωπος δηλητηριάζεται μέσω του νερού… Όλα τα ύδατα είναι μολυσμένα από υπεργαλαξιακή ουσία η οποία δεν ανιχνεύεται… Μπορεί εντούτοις να εξουδετερωθεί! Ο θύμος αδένας εκκρίνει ουσία που διαλύει το δηλητήριο αυτό.

Η οργόνη με την οποία τροφοδοτούν το δικό τους επίπεδο οι οφιοειδείς, ενεργοποιείται από την αγχωτική σκέψη των γήινων. Θέλουν να ανησυχείς, θέλουν να φοβάσαι, θέλουν να μπερδεύεσαι μέσα σε πολύπλοκα συστήματα σκέψης, θέλουν να περιέρχεσαι σε αδιέξοδο!