Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η ενθάρρυνση είναι κινητήριος δύναμη.



Με το να ενθαρρύνεις κάποιον, μπορείς να του αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεται, τον παροτρύνεις να κάνει μία κίνηση ακόμη, με αποτέλεσμα να φτάνει ένα βήμα πιό κοντά στον στόχο του.
                Να θυμάσαι πάντοτε πως αυτό που δίνεις, αυτό έρχεται πίσω σε ‘σένα. Είναι λές και πετάς ένα μπαλάκι στον τοίχο και ο τοίχος σου το επιστρέφει. Ο τοίχος βέβαιά δέν έχει δική του ενέργεια, απλώς αντανακλά την δική σου αρχική ενέργεια και σου επιστρέφει αυτό που του έστειλες.... το μπαλάκι.
                Πρόσεχε πού πετάς το μπαλάκι σου και κυρίως το είδος απο το μπαλάκι που πετάς. Κάποια μπαλάκια έχουν μέσα πολύ μίσος, κάποια άλλα έχουν αγανάκτηση, οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς σε συναίσθημα, παριστάνει το μπαλάκι.
                Εσύ φτιάξε ένα μπαλάκι απο ενθάρρυνση και πέταξέ το στον κόσμο σου με γενναιοδωρία. Κάνε τον άλλον να νιώσει όπως αξίζει. Να νιώσει ικανός, δυνατός, κάνε τον άλλον να αισθανθεί πως αναγνωρίζεται η δουλειά του. Η αναγνώριση είναι που κυνηγάς κι εσύ τόσα χρόνια και ποτέ δέν σου φτάνει.  Ποτέ δέν μπορείς να φανταστείς τί μπορεί να δημιουργήσει κάποιος που έλαβε ενθάρρυνση. Ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς τί θα σου επιστρέψει.
Σε αγαπώ τόσο πολύ και εύχομαι πραγματικά να κάνεις μία κίνηση, ένα βήμα παραπάνω για εκείνο που τόσο καιρό τώρα σχεδιάζεις. Δώσε ενθάρρυνση και ξεκίνα απο τον εαυτό σου. Ποτέ δέν ξέρεις πού θα φτάσεις άν δέν ξεκινήσεις.