Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κριτική Κρίση Δουλειά.




Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που δέν χωρούν σε καμιά δουλειά, κι άν χωράνε, ασφυκτιούν και προσμένουν να περάσει.ποιός να περάσει; Ο χρόνος; Η δουλειά; Η Μήπως η ζωή;
Η δουλειά, είναι ένα μέσο για να εκφράσεις τα ταλέντα σου και μέσα απο εκεί να δώσεις στον κόσμο τα πολύτιμα στοιχεία του χαρακτήρα σου, να δώσεις στον κόσμο αυτό που αγαπάς. Αυτό που σε βοηθά να εκφράζεσαι και να δημιουργείς! Είναι μερικοί άνθρωποι που δίνουν νόημα στις στιγμές τους ότι κι άν κάνουν. Ακόμη κι άν κάτι τους υποχρεώνει, αυτοί ξέρουν πως το κάνουν επειδή το επιλέγουν και μπορούν να το σταματήσουν τώρα.
Ένα θα σου πώ να το ξέρεις καλά, η πειθαρχία είναι ατομική υπόθεση. Μπορείς να κλαυθμηρἰζεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ για την δουλειά που έχεις και για το πόσο δύσκολα περνάς, το πόσο θύμα είσαι, ή απλά μπορείς να αλλάξεις. Τον τρόπο που το βλέπεις, ή την δουλειά σου.
                Η κρίση ανέκαθεν ήταν η λέξη που αντιπροσώπευε τις ευκαιρίες. Το μυστικό είναι να τολμάς να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο. Κάποια στιγμή θα δημιουργήσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι, ή αυτό που φοβάσαι.
                Τολμήστε μωρε! Πόσο θα ζήσουμε εδω κάτω; Τολμήστε πιά... καλύτερα τολμώντας να πεθαίνεις παρά πεθαίνοντας να λές δεν τόλμησα.
Τί είναι αυτό που θέλεις;Τί είναι αυτό που καίει την καρδιά σου σαν το σκέφτεσαι; Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις σημαντικός σαν το κάνεις; Σκέψου... σκέψου.. μόνο εσύ ξέρεις, σε κανέναν μην αφήσεις την τύχη σου, κράτα την γερά, όχι στα χέρια μα στην καρδιά σου και σε κάθε ευκαιρία δείχνε την.
                Δέν είναι εύκολο τίποτε, άν ήταν όλοι θα είχαν πετύχει! Εσὐ ομως ξέρεις πως μπορείς, έτσι δέν είναι; Γιατί γεννήθηκες; Θυμάσαι; Τί απαντούσες στον εαυτό σου όταν άκουγες αυτήν την ερώτηση μικρό; Τόλμα μωρε... Πρώτα τόλμα να ονειρευτείς, μετά σχεδίασε. Σχεδίασε κι ας είναι ψεύτικα, δέν πειράζει, απο τα σχέδια βγαίνουν οι υλοποιήσεις των μεγαλύτερων έργων.
Αγάπα τον εαυτό σου όταν αποτυγχάνει και πές... μπράβο που το δοκίμασα κι αυτό, πάμε παρακάτω.
Αγάπη αγάπη αγάπη παντού σε εσένα που απέτυχες και μπράβο που το έκανες, σε εσένα που έβριζες τον εαυτό σου κι ένιωσες κατώτερος απο αυτόν που είχε περισσότερα χρήματα. Ήρθε η στιγμή να αγαπηθείς περισσότερο γιατί τώρα σιγά σιγά θα δείς πόσο πολύ αξίζεις μόνο και μόνο που υπάρχεις. Σε μεγάλωσαν μαθαίνοντάς σε να ευλογείς το χρήμα κι εσύ μιζέριασες μέσα απο αυτό. Ήρθε η ώρα να καταλάβεις πως δέν είναι αυτό το σημαντικό. Άλλο να στο λένε παπαγαλία και άλλο να το καταλαβαίνεις απο την ίδια την ζωή ε;   
Τόλμα μέσα απο την δουλειά σου να δώσεις αυτό που έχεις και η ζωή με ταχύτητα φωτός θα σε σπρώξει παρακάτω, ένα βήμα πιό κοντά σε σένα.