Μήπως το μυαλό σου έχει αναπτύξει επικίνδυνη ταχύτητα και τρέχει εμπρός;

Translate

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τρόποι αλλαγής της ενέργειάς μας. (Ξεμάτιασμα)

Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο, η ενέργεια του κάθε ατόμου εκτός του ότι καταλαμβάνει ένα συγκεκριμένο χώρο γύρω του, επηρεάζει και άμεσα αυτόν τον οποίο εισχωρεί στο πεδίο αυτό, αυτός είναι και ο λόγος που επηρεάζουμε ο ένας τον άλλον θετικά ή αρνητικά.
Πάντοτε υπερισχύει το πιο ισχυρό πεδίο ώστε να επηρεάσει περισσότερο το αδύναμο. Είτε το ισχυρό είναι η θετικότητα (συναισθήματα όπως αγάπη, θαυμασμός, χαρά για την επιτυχία κάποιου,κλπ. άλλωστε η λέξη συν + χαίρω συγχαίρω, δέν είναι τυχαία, υπονοεί ότι χαιρόμαστε με την χαρά του άλλου με αποτέλεσμα να έχουμε θετικά συναισθήματα και να "τραβάμε" επίσης το καλό και σε εμάς.) Είτε το ισχυρό είναι η αρνητικότητα.(Συναισθήματα που στην πραγματικότητα όλοι τα έχουν νιώσει σε κάποια φάση της ζωής μας, παράδειγμα: γιατί αυτός κι όχι εγώ, συναισθήματα έλλειψης, πήρε η  φίλη μου  αυτά τα παπούτσια που μου άρεσαν και δέν θα βρω άλλα να μου αρέσουν, ενώ είναι χιλιάδες εκεί έξω τα ζευγάρια. Συναισθήματα στέρησης, ζήλιας, φθόνου κλπ.)
 Άνθρωποι που είναι αναποφάσιστοι, διχασμένοι, καταπιεσμένοι, είναι πιο εύκολο να δεχτούν και να στείλουν αρνητική ενέργεια. Αν αισθάνεσαι αποτραγγισμένος/η, τότε προτείνω να ψάξεις τρόπους να "γειώσεις" την αρνητική ενέργεια που κουβαλάς. Παρακάτω δίνω κάποιους τρόπους που βοηθούν άμεσα στην ανακούφιση και αλλάζουν το ενεργειακό μας πεδίο άμεσα.

1. Πήγαινε έναν περίπατο. Όσο κούραση κι αν υπάρχει, (επειδή συνήθως σε αυτήν την κατάσταση νιώθεις ότι δεν έχεις κουράγιο ούτε να κουνηθείς) σήκω και πήγαινε μία βόλτα αν γίνεται στην φύση, ή κοντά σε δέντρα τα οποία έχουν την ιδιότητα να απορροφούν την αρνητική ενέργεια και να μας φορτίζουν ενεργειακά.
2. Σκέψου έναν ανεμοστρόβιλο να ξεκινάει επάνω από το κεφάλι σου, στην συνέχεια να κατεβαίνει προς τα κάτω καθαρίζοντάς σε από κάθε αρνητικό. Σκέψου το αρνητικό σαν γκρι σκιά στην αύρα ή μέσα στο σώμα το οποίο φεύγει. Στην συνέχεια δες τον ανεμοστρόβιλο να μπαίνει μέσα στην γη παίρνοντας μαζί το γκρι σου. Κατόπιν κάνε νοερά ντους με κίτρινο φως. Δες το σώμα σου να γεμίζει με φως.
3. Αυτό που έχει πράγματι δοκιμαστεί άπειρες φορές. Πήγαινε στην τουαλέτα, άνοιξε το καπάκι και ξεκίνα με τα χέρια σου να χαϊδέψεις νοερά την αύρα, κάθε φορά που περνάς το χέρι σου από πάνω, μένει στο χέρι σου το γκρι και η αύρα καθαρίζει και φορτίζει. Μην σταματάς μέχρι να περάσεις όλο σου το σώμα και να αρχίσεις να χασμουριέσαι. Αυτό σημαίνει πως αλλάζει και η ενέργεια μετά πάτα το καζανάκι για να φύγει μαζί με το νερό η αρνητική ενέργεια.
4 Μπορείς να γεμίσεις μισή μπανιέρα, πρόσθεσε ένα λίτρο μπίρα και μια κουταλιά του γλυκού αλάτι, ανακάτεψε με την φορά των δεικτών του ρολογιού, ώσπου να αναμειχθούν νερό και μπίρα.
Μπες στην μπανιέρα και βούτηξε ολόκληρο το σώμα σου κάμποσες φορές.Χρησιμοποίησε ένα ποτήρι για να ρίχνεις το νερό επάνω σου γιατί πρέπει να μουλιάσεις τουλάχιστον 6 λεπτά. Βγές από την μπανιέρα, στέγνωσε τα μαλλιά με μία πετσέτα φόρεσε μια ρόμπα και άφησε το νερό του λουτρού να στεγνώσει επάνω σου.Πρέπει να πας αμέσως στην κρεβατοκάμαρα να προσευχηθείς ειλικρινά για βοήθεια.
Αυτός είναι ο πιο ισχυρός καθαρισμός από μάτι - μαλόχια και προτείνετε από τον Richard Levit Ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο " Πνευματικός Καθαρισμός".
5 Μπορείς να πείς σε 3 άτομα να σε ξεματιάσουν, ωστε να λάβεις ενίσχυση από την ενέργεια που νοερά θα σου στείλουν.
 Στην πραγματικότητα δοκιμάζοντας θα δείς πιό μπορεί να είναι πιό αποτελεσματικό σε 'σένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υπάρχουν και τα ενεργειακά βαμπίρ που μπορούν να σε φτάσουν στην αποστράγγιση. Είναι αυτοί που πας για έναν καφέ και γυρνάς πίσω πτώμα και κακοδιάθετος/η.  Θα αναφέρουμε τρόπους προστασίας σε επόμενο άρθρο. Μέχρι τότε περιόρισε όσο το δυνατόν τις συνευρέσεις μαζί τους.

Με πολύ αγάπη και με την ευχή να βοήθησε με το άρθρο.
Θα χαρώ πολύ να μου στείλεις την εμπειρία σου και το κατα πόσο βοηθήθηκες εντέλει και
αν τυχόν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά, μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου
 στο e-mail braincrashon@gmail.com Η να κάνεις την ερώτησή σου ανοιχτά στο blog κάτω από την ανάρτηση, 'η στην σελίδα στο facebook. https://www.facebook.com/crashabrain/?ref=hl